Over ons

Waar het allemaal begon / Waar onze reis van start ging

Uw online visitekaartje

Website lease 2018

Website lease en computer lease, uw online visitekaartje of simpelweg een goede eerste indruk. In de huidige tijd lees je als potentiële klant veel af van de website, ziet deze er gelikt uit? Zijn er contact gegevens? Kortom is deze betrouwbaar? In ons brede scala aan diensten is het ontwikkelen van Websites en shops ons jongste parade paardje. Het ondersteunen van de ondernemer en elk aspect bekijken vanuit de meerdere posities brengt onze ervaring samen in hoogwaardige en functionele websites en shops.

Altijd bereikbaar zijn

Antwoordservice 2017

Antwoordservice, het woord zegt het al wij geven antwoord voor u. Sinds wij onze horizon hebben verbreed en ons richten op de ondernemer is de ‘the sky is the limit’, wij hanteren dit niet alleen in onze onderneming maar ook in onze aanpak naar klanten. Dromen mag! Dromen over bijvoorbeeld een grotere onderneming of tijd voor andere dingen, de balans opmaken tussen werk en gezin, wij helpen graag.

Telefonie in de cloud

Voip telefonie 2016

Telefonie, na dat wij een voet tussen de deur hadden op de internationale markt zijn wij gaan verkennen op de nationale markt. Wij merkten dat er hier en daar vraag was naar een aansluiting welke ‘vast’ lijkt te zijn maar ook een die je flexibel kunt inzetten, denk hierbij aan een vaste kantoorlijn met de flexibiliteit van een mobiel.

SoSo Support & SoSo Mobile

De oorsprong 2015

Onze oorsprong dateert van 2015, wij hebben toen ons eerste eigen mobiele netwerk gerealiseerd. Deze hebben wij weten te realiseren met en voor de internationale scheepvaart. De dienstverlenende sector sprak ons aan en sindsdien zijn wij een geheel nieuwe weg in geslagen en hebben ons gericht op de ondernemer van Nederland.

Antwoordservice1
ANTWOORDSERVICE

Welkomstboodschap

Door uitbreiding van onze telefooncentrale is het nu ook mogelijk om een persoonlijke welkomstboodschap in te spreken. Uw persoonlijke welkomstboodschap geeft een belangrijke eerste indruk

Lees verder »